Jacoba van Beierenweg 118b, 2215 KZ Voorhout

Oktoberfest Voorhout

Nieuw in Voorhout:  Een Duits, Oostenrijks en Tsjechisch muziekweekend. HCR Boerhaave omgebouwd tot Stube, met live muziek van verschillende kapellen en ander entertainment. Gezellige lange tafels, pullen bier, genietend en proostend op het leven. Dat zijn de ingrediënten voor aankomend Oktoberfest op 21 en 22 oktober in HCR Boerhaave aan de Herenstraat. Een nieuw evenement in het leven geroepen door Muziekvereniging St. Cecilia en HCR Boerhaave uit Voorhout.

Zoals zo vaak komen de leukste ideeën tot stand aan de bar: Vroeger had je toch zo’n Egerländer Kapel “ De Dwarsdrijvers “, zou het niet een keer leuk zijn om…?

Muziekvrienden Marcel Floor, Johan Versluijs en Jan Piet Does staken de koppen bij elkaar en stapten op Café Boerhaave af. HCR Boerhaave was meteen enthousiast en zette direct haar deuren open om het nieuwe evenement te verwelkomen. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang om in het weekend van 21 en 22 oktober een vol en muzikaal programma te kunnen bieden.

Speciaal voor dit weekend is binnen St. Cecilia een nieuwe kapel opgericht. Daarbij is een andere egerländerkapel uitgenodigd en zal nog meer live muziek voor afwisseling zorgen. De zaal wordt verbouwd en met lange tafels komen we in gemütliche Duitse sferen.

Het hele weekend staat HCR Boerhaave in het teken van het Oktoberfest. Er komt een speciale Duitse menukaart en op de zaterdagavond zal een Duitse feestavond georganiseerd worden. Deze avond wordt opgeluisterd met o.a. live muziek van de Egerländerkapel en is vrij toegankelijk.

Voor zondagmiddag wordt een unieke gezellige Duitse middag voorbereid met veel live optredens van muziekkapellen en vertier. Deze middag, met een continue programma, zal om 14.00 uur starten en duren tot ca 17.00 uur. Voor deze middag zijn slechts 150 kaarten verkrijgbaar. Deze kaarten kunnen vanaf heden voor €7,50 besteld worden op  www.OktoberfestVoorhout.nl.