Jacoba van Beierenweg 118b, 2215 KZ Voorhout

Limburgs duo-concert in @hok

Op zondag 30 september vindt er een uniek samenwerkingsconcert plaats in jongerencentrum @Hok aan de Jacoba van Beierenweg. Het harmonieorkest van St. Cecilia zal, in afwisseling met Harmonie ‘De Drie Horens’ uit Horn een muzikale middag verzorgen.

De Limburgers zochten voor hun concertreis een gelegenheid een concert te geven. Via via kwamen zij in contact met de dirigent van St. Cecilia; Paul Martens, eveneens afkomstig uit  Limburg. De link was snel gelegd en samen besloten om deze gelegenheid met beide handen aan te grijpen. Ofwel: zij zochten en wij vonden!

We verklappen nog niets over het Limburgse programma, maar het wordt een middag met een bijzonder zachte G. St. Cecilia zal zeer verschillende werken brengen, waaronder ‘Lassus Trombones’ en ‘The Lion King’.

Leuk feit om te weten is dat beide orkesten volgend jaar hun 100-jarig jubileumfeest vieren; samen 200 jaar. Daarom is besloten de entree voor deze middag te beperken tot een symbolische € 2,00,- per persoon.

Voor iedereen die een aangename zondagmiddag besteding zoekt een absolute aanrader. Zaal open: 13.30 uur. Start/einde concert: 14.00 – 16.30 uur.