Jacoba van Beierenweg 118b, 2215 KZ Voorhout

Harmonie St. Cecilia geeft dinsdagavond-concert

Het harmonieorkest van St. Cecilia uit Voorhout geeft dinsdag 30 oktober een concert in jongerencentrum @Hok. Samen met de Bollenband zullen zij zorgen voor een gezellige avond uit. Het is een afwisselend concert, de aanvang is om 19.30 uur en duurt tot 21.15 uur. Om 20.15 uur is de pauze, er is dus ook mogelijkheid om een half concert te beluisteren.

Het harmonieorkest heeft twee jaar geleden een oude traditie weer leven ingeblazen, maar deze keer met een leuke twist. St. Cecilia zal zorgen voor vrolijke, lekker in het gehoor liggende muziek. Vrolijke muziekstukken staan op het programma en ook wordt er samengewerkt met presentator/zanger Kees-Jan Visser, de Voorhoutse Paul Simon wordt hij ook wel genoemd.

Tijdens dit concert zullen er ook gast-dirigenten voor het harmonieorkest verschijnen. Deze speciaal uitgekozen zeer gedreven muzikanten zullen proberen om een muziekmars te dirigeren. Hopelijk letten de muzikanten goed op, want deze dirigent zal de muziek anders aangeven dan de vaste dirigent Paul Martens.

De Bollenband, de muziekgroep van Stichting de Zevensprong uit Sassenheim zal deze avond twee keer een blok nummers laten horen, deze speciale muzikanten spelen op stokjes, belletjes en verschillende soorten trommels.

Pretband de Mexicano’s zal zorgen voor wat feestmuziek als iedereen bijna de jassen en tassen inpakt. Zij zorgen dat iedereen met een vrolijke stemming weer lekker naar huis gaat. Komt allen langs op deze vrolijke feestavond en geniet op dit luchtige concert.