Jacoba van Beierenweg 118b, 2215 KZ Voorhout

BESTEL NU: Het jubileumbier van St. Cecilia!

Jubileumbier St. Cecilia

Ter ere van het 100-jarig jubileum is 10 oktober jongstleden het exclusieve jubileumbier van St. Cecilia gebrouwen. De receptuur is zelf door St. Cecilia ontwikkeld en ingrediënten zijn uit Voorhout meegenomen om toegevoegd te worden tijdens het brouwproces. Door een bijzondere mix aan mout- en hopsoorten en toevoeging van abdijgist ontstaat een zacht, licht fruitig en feestelijk bier met iets meer bubbels dan normaal.

Het resultaatt zal een mooi, licht koper- tot amberkleurig bier met een alcoholpercentage van 7,5% worden. Er zijn slechts 1000 flessen verkrijgbaar à0,75 cl welke worden voorzien van een champagnekurk met muselet.
De voorverkoop is inmiddels gestart op de volgende website:

https://fd2.formdesk.com/stceciliavoorhout/jubileumbier

Bestel snel! Zo weet u zeker dat u een prachtig jubileumbier koud hebt staan komend jaar!