Jacoba van Beierenweg 118b, 2215 KZ Voorhout

Deelname WMC

Unieke mogelijkheid tot bijwonen Wereld Muziek Concours in Kerkrade St. Cecilia.

Op zondag 16 juli 2017 zal de drumfanfare van muziekvereniging St. Cecilia Voorhout voor het eerst deelnemen aan het Wereld Muziek Concours (WMC) in het Limburgse Kerkrade.

Het WMC is een muziekfestival in brede zin en combineert wedstrijden voor amateurblaasorkesten, marching- en showbands, slagwerkensembles en dirigenten, met hoogwaardige concerten door orkesten en ensembles én een buitenfestival in de binnenstad van Kerkrade. Het WMC wordt slechts eens per 4 jaar georganiseerd. Tijdens het WMC van 2017 (6- 30 juli 2017) zullen meer dan 19.000 muzikanten uit de hele wereld te gast zijn in Limburg. 260 Muziekgezelschappen zijn  ingeschreven, wat ook deze 18de editie van WMC weer tot het grootste muziekevenement in zijn soort maakt. Er zijn inschrijvingen uit de VS, Canada, Colombia, China, Nieuw Zeeland en Singapore. Kortom; deelnemers uit vijf continenten.

Naar verwachting komen er zo’n 350.000 bezoekers. Wilt u daarbij ook aanwezig zijn? Dat kan! St. Cecilia biedt u de mogelijkheid om met de drumfanfare mee te reizen naar Kerkrade. Op zondag 16 juli staat er een bus voor u gereed die u afzet bij het Parkstad Limburg Stadion en u ook weer in Voorhout afzet. Tevens verzorgen wij uw toegangsticket, de exacte dagindeling volgt later.

Wilt u dit unieke evenement meemaken én de drumfanfare aanmoedigen? Geef u dan op via de volgende link:

www.stceciliavoorhout.nl/wmc-supporter