Nieuws

Palmpasenoptocht muzikaal ondersteund door St. Cecilia

  •   zondag 24 maart 2024

Afgelopen zondag konden veel Voorhouters genieten van de traditionele kleurige Palmpasenoptocht door de dorpskern heen. Ook drumfanfare St. Cecilia was weer actief tijdens de optocht en zorgde voor de muzikale ondersteuning.

lees verder

‘Musicals in Concert’ 105-jarige St Cecilia Voorhout

  •   zaterdag 2 maart 2024

Op 6 en 7 juli organiseert het harmonie orkest van St Cecilia “Musicals in Concert”. Speciaal ter gelegenheid van het 105-jarig bestaan is dit bijzondere evenement te bezoeken op zaterdagavond en zondagmiddag in de KTS. De kaartverkoop is inmiddels gestart!

lees verder

Jan-Piet Does ontvangt lintje tijdens Kuipzwammen

  •   zondag 28 januari 2024

Afgelopen zaterdag is Jan-Piet Does benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau als blijk van waardering voor al zijn vrijwilligerswerk. De lijst met vrijwilligerstaken is bij Jan-Piet Does te lang om op te noemen. Er zijn zoveel verenigingen waarbij hij actief is en is geweest, dat het de hoogste tijd was om Jan-Piet in het zonnetje te zetten.

lees verder

Muziekvereniging St. Cecilia Voorhout

Sinds 1919 is St. Cecilia dé muziekvereniging van Voorhout. De vereniging verzorgt, binnen en buiten Voorhout, concerten en straatoptredens. Daarnaast levert de vereniging een muzikale bijdrage aan talloze activiteiten binnen Voorhout, zoals de Najaarsfeesten, Koningsdag en de Dodenherdenking op 4 mei. Een actieve muziekvereniging waar, door jong en oud, met veel plezier muziek gemaakt wordt. Ook als het om een muzikale opleiding gaat is St. Cecilia het juiste adres. Opleiding en begeleiding door professionele docenten zorgen voor een solide muzikale scholing. Hierbij geldt: Jong geleerd is oud gedaan. Muziek maken is iets wat je je hele leven kunt doen. De vereniging kent verschillende onderdelen waaronder de AMV (algemeen muzikale vorming), muzieklessen, het leerlingen- en harmonieorkest en de drumfanfare. Maak kennis met muziekvereniging St. Cecilia Voorhout en ontdek dat muziek maken en gezelligheid heel goed samen gaan!

lees verder

Onderdelen