Nieuws

Bekijk hier het kavelboekje digitaal

  •   maandag 21 januari 2019

De enige, echte Jubileumveiling van St. Cecilia! 'Eenmaal, andermaal? Verkocht!' Op zaterdagavond 9 februari zullen er in jongerencentrum @hok meer dan 200 kavels door veilingmeesters Jan Regeer en Jan-Piet Does onder de hamer gaan. Het belooft een bijzondere en gezellige avond te worden met bijzondere en muzikale kavels die ter veiling worden aangeboden. Voor elke portemonnee is er een kavel, varierend van Amaryllis bollen, St Cecilia's eigen jubileumbier, diverse tegoedbonnen, tot een hoofdprijs van 1 minuut gratis winkelen bij Plus van Dijk. Wilt u St. Cecilia een warm hart toedragen? Dan is de jubileumveiling de gelegenheid om de 100 jarige vereniging te steunen. Aanvang: 19:30 - Officiële start: 20:00

lees verder

Muzikale opening voor tentoonstelling over St. Cecilia

  •   zaterdag 19 januari 2019

Op zaterdag 19 januari werd de tentoonstelling ‘100 jaar St. Cecilia 1919 – 2019’ geopend, en dat kon natuurlijk niet gebeuren zonder muziek.

lees verder

Honderd jaar St. Cecilia samengevat in één tentoonstelling

  •   dinsdag 8 januari 2019

Muziekvereniging St. Cecilia bestaat dit jaar 100 jaar. De Historische Kring Voorhout organiseert vanaf zaterdag 19 januari een bijzondere tentoonstelling met de titel ‘100 jaar St. Cecilia 1919 – 2019’.

lees verder

Twee jubilarissen in het zonnetje tijdens nieuwjaarsreceptie

  •   zondag 6 januari 2019

Twee muzikanten van muziekvereniging St. Cecilia zijn afgelopen zondag 6 januari in het zonnetje gezet. Marianne Versluis (40 jaar muzikant) en John Does (25 jaar lid) kregen ieder een onderscheiding vanwege hun bijzondere jubilea.

lees verder

Bestel nu: Jubileumbier St. Cecilia

  •   maandag 3 december 2018

Ter ere van het 100-jarig jubileum is 10 oktober jongstleden het exclusieve jubileumbier van St. Cecilia gebrouwen. De receptuur is zelf door St. Cecilia ontwikkeld en ingrediënten zijn uit Voorhout meegenomen om toegevoegd te worden tijdens het brouwproces. Door een bijzondere mix aan mout- en hopsoorten en toevoeging van abdijgist ontstaat een zacht, licht fruitig en feestelijk bier met iets meer bubbels dan normaal.

lees verder
Share our website