Nieuws

Muziekvereniging St Cecilia pakt groots uit tijdens Jubileumweekend!

 •   donderdag 23 mei 2019

Op 6 en 7 juli aanstaande viert St. Cecilia haar eeuwfeest en hoe kan het ook anders dan met muziek!

lees verder

St. Cecilia Jubileumtaptoe zorgt letterlijk voor vuurwerk

 •   maandag 20 mei 2019

Zes topkorpsen uit de regio, een bomvolle enthousiaste publieke tribune, een nieuwe tambour-maître-stok én een wervelende vuurwerkshow. Dat waren de ingrediënten voor de succesvolle Jubileumtaptoe van muziekvereniging St. Cecilia.

lees verder

Programma Jubileumtaptoe St. Cecilia

 •   vrijdag 10 mei 2019

De 100-jarige muziekvereniging St. Cecilia organiseert op zaterdag 18 mei een muzikale Jubileumtaptoe op het hoofdveld van voetbalvereniging Foreholte. Naast drumfanfare St. Cecilia laten ook andere topkorpsen hun show zien: Adest Musica, Flora Band, St. Laurentius, Jong DVS en Amigo. Tijdens de taptoe gaan maar liefst drie shows in première.

lees verder

Leerlingenorkest St. Cecilia in het nieuw gestoken

 •   maandag 29 april 2019

Het leerlingenorkest van muziekvereniging St. Cecilia uit Voorhout heeft afgelopen Koningsdag haar nieuwe kleding gepresenteerd. De 100-jarige St. Cecilia vond het tijd om deze orkestleden een nieuw outfit te geven.

lees verder

Ticketverkoop gestart

 •   woensdag 3 april 2019

De ticketverkoop is gestart voor de jubileum taptoe op 18 mei en de het jubileumweekend op 6 en 7 juli

lees verder

Bierpresentatie en proeverij

 •   zaterdag 9 maart 2019

Op zondag 10 maart vindt om 16.00 uur de bierpresentatie plaats van het Jubileumbier van St. Cecilia Voorhout. Locatie café Boerhaave (voorzijde)

lees verder

Jubileumveiling St. Cecilia een groot succes

 •   zondag 10 februari 2019

Op zaterdag 9 februari vond de allereerste Jubileumveiling van muziekvereniging St. Cecilia plaats. En er werd al gelijk een ontzettend mooi resultaat geboekt met een eindbedrag van maar liefst 22.735 euro.

lees verder

Muzikale opening voor tentoonstelling over St. Cecilia

 •   zaterdag 19 januari 2019

Op zaterdag 19 januari werd de tentoonstelling ‘100 jaar St. Cecilia 1919 – 2019’ geopend, en dat kon natuurlijk niet gebeuren zonder muziek.

lees verder

Honderd jaar St. Cecilia samengevat in één tentoonstelling

 •   dinsdag 8 januari 2019

Muziekvereniging St. Cecilia bestaat dit jaar 100 jaar. De Historische Kring Voorhout organiseert vanaf zaterdag 19 januari een bijzondere tentoonstelling met de titel ‘100 jaar St. Cecilia 1919 – 2019’.

lees verder

Twee jubilarissen in het zonnetje tijdens nieuwjaarsreceptie

 •   zondag 6 januari 2019

Twee muzikanten van muziekvereniging St. Cecilia zijn afgelopen zondag 6 januari in het zonnetje gezet. Marianne Versluis (40 jaar muzikant) en John Does (25 jaar lid) kregen ieder een onderscheiding vanwege hun bijzondere jubilea.

lees verder

Bestel nu: Jubileumbier St. Cecilia

 •   maandag 3 december 2018

Ter ere van het 100-jarig jubileum is 10 oktober jongstleden het exclusieve jubileumbier van St. Cecilia gebrouwen. De receptuur is zelf door St. Cecilia ontwikkeld en ingrediënten zijn uit Voorhout meegenomen om toegevoegd te worden tijdens het brouwproces. Door een bijzondere mix aan mout- en hopsoorten en toevoeging van abdijgist ontstaat een zacht, licht fruitig en feestelijk bier met iets meer bubbels dan normaal.

lees verder
Share our website