Nieuws

Drie jubilarissen in de schijnwerpers

 •   zondag 5 januari 2020

Ada van Schie (50 jaar muzikant), Nard Zwetsloot (40 jaar lid) en Frits Arens (25 jaar lid) kregen ieder een onderscheiding opgespeld vanwege hun bijzondere jubilea.

lees verder

Koninklijke onderscheiding voor Marcel Floor

 •   zondag 15 december 2019

Afgelopen zaterdag 14 december is Marcel Floor (43) verrast met een Koninklijke onderscheiding. Burgemeester Carla Breuer overhandigde hem deze speciale onderscheiding voor zijn vele vrijwilligerswerk voor onder meer scouting, OVV en muziekvereniging St. Cecilia.

lees verder

​Nieuwe dirigent voor leerlingenorkest St. Cecilia

 •   zaterdag 14 december 2019

Sinds kort heeft het leerlingenorkest van muziekvereniging St. Cecilia een nieuwe dirigent: Vito De Coster. Op zondag 15 december onderging hij zijn ‘vuurdoop’ met zijn eerste optreden als dirigent van het orkest tijdens de kerstmarkt in Voorhout.

lees verder

Kerstconcert St. Cecilia wordt sfeervol en gezellig

 •   maandag 9 december 2019

Op zaterdagavond 21 december is in de Voorhoutse Bartholomeuskerk het jaarlijkse traditionele kerstconcert te beluisteren dat wordt georganiseerd door het harmonieorkest van muziekvereniging St. Cecilia. Vanaf 20.00 uur vindt een afwisselende programma plaats.

lees verder

Ouderwets gezellig concert van St. Cecilia

 •   zondag 3 november 2019

​Het harmonieorkest van St. Cecilia heeft afgelopen zondag 3 november een koffieconcert gegeven. Het hooggeëerde publiek werd verrast met vele mooie muziekstukken.

lees verder

Koffieconcert van St. Cecilia op zondag 3 november

 •   maandag 28 oktober 2019

Na jaren van afwezigheid geeft het harmonieorkest weer een koffieconcert. Door het geven van themaconcerten, taptoes, promsfeesten en jubileumconcerten was hier simpelweg jaren geen instudeer-tijd voor. Speciaal in dit jubileumjaar kan dus een echt koffieconcert niet ontbreken.

lees verder

Muzikaal huwelijk bij St. Cecilia

 •   woensdag 16 oktober 2019

Afgelopen 9 oktober gaf dwarsfluitiste Miranda Veldkamp het ja-woord aan haar Elwin Verloop. Op woensdagmiddag 09-10-2019 werd hun huwelijk voltrokken in de “Toekanzaal” te Avifauna. Miranda speelt al geruime tijd dwarsfluit in het harmonieorkest van St. Cecilia.

lees verder

Ouderwets een koffieconcert van St. Cecilia

 •   zondag 13 oktober 2019

Het harmonieorkest van St. Cecilia geeft op zondag 3 november in jongerencentrum @hok een koffieconcert. Van 11.15 uur tot 13.30 uur wordt het hooggeëerde publiek verrast met vele mooie muziekstukken.

lees verder

Harmonie St. Cecilia samen met Bollenband

 •   woensdag 9 oktober 2019

Het harmonieorkest van St. Cecilia heeft afgelopen dinsdagavond een concert gegeven in jongerencentrum @Hok. Samen met de Bollenband verzorgden zij een gezellige avond uit.

lees verder

Dinsdagavondconcert op 8 oktober!

 •   donderdag 19 september 2019

Het harmonieorkest van St. Cecilia uit Voorhout geeft op dinsdag 8 oktober een concert in jongerencentrum @Hok. Samen met de Bollenband zullen zij zorgen voor een gezellige avond uit. Het is een afwisselend concert, de aanvang is om 19.30 uur en duurt tot 21.15 uur. Om 20.15 uur is de pauze, er is dus ook mogelijkheid om een half concert te beluisteren.

lees verder

Geslaagde najaarsfeesten voor St. Cecilia

 •   zaterdag 14 september 2019

We zijn nog maar net het nieuwe seizoen begonnen met vorige week de super gezellige BBQ en nog geen 2 weken later kijken we alweer terug op een prachtige feestweek van 2019. Wat vliegt de tijd zo vlak na de vakantie en wat is er in die paar weken nog veel neergezet….

lees verder

Laatste kans inschrijven nieuw seizoen Algemene Muzikale Vorming

 •   maandag 9 september 2019

In de week na de najaarsfeesten start St. Cecilia weer met de AMV-lessen. Bij Algemene Muzikale Vorming (AMV) leren kinderen van 7 tot 10 jaar noten lezen, ritmes oefenen en muzikale kennis. De kinderen leren blokfluit spelen om het geleerde direct toe te passen in de praktijk.

lees verder

St. Cecilia start nieuw seizoen met Jubileumbarbecue

 •   zondag 1 september 2019

​Een fietspuzzeltocht en een barbecue. Dat waren de ingrediënten voor de St. Cecilia Jubileumbarbecue die de honderdjarige muziekvereniging op zondag 1 september organiseerde als begin van het nieuwe muzikale seizoen.

lees verder

Toetjesconcert op kermis-vrijdag

 •   zondag 25 augustus 2019

​Op vrijdagavond 13 september geeft het harmonieorkest van muziekvereniging St. Cecilia haar jaarlijkse toetjesconcert. Het publiek kan daarbij niet alleen genieten van de muziek, maar ook van overheerlijke toetjes.

lees verder

Vanaf september starten de lessen weer!

 •   maandag 29 juli 2019

Vanaf september starten de AMV-cursus en de muzieklessen weer! Wilt u of uw kind een instrument leren spelen? Dan bent u bij Muziekvereniging St. Cecilia bij het juiste adres. Al jaren leiden wij muzikanten op om mee te doen met ons leerlingenorkest, harmonieorkest of drumfanfare. Ook is er mogelijkheid om een cursus Algemene Muzikale Vorming te volgen bij onze vereniging.

lees verder

Vacature: Dirigent(e) Leerlingenorkest

 •   zaterdag 20 juli 2019

Het leerlingenorkest van St. Cecilia is op zoek naar een nieuwe dirigent(e). Ben of ken jij de persoon die wij zoeken? Neem dan contact op met leerlingen@stceciliavoorhout.nl

lees verder

Drumfanfare van St. Cecilia zoekt nieuwe muzikanten!

 •   donderdag 18 juli 2019

De drumfanfare van St. Cecilia is op zoek naar nieuwe muzikanten! Speel je trombone, slagwerk, grote trom of trompet en ben je op zoek naar een vereniging waarbij gezelligheid en samen muziek maken centraal staan? Dan is St. Cecilia op zoek naar jou!

lees verder

Leerlingen geslaagd voor AMV-cursus

 •   vrijdag 12 juli 2019

Op donderdag 11 juli werd de laatste AMV-les van het seizoen gegeven. Alle AMV-leerlingen hebben de cursus afgerond en zijn daarmee geslaagd voor de AMV-cursus. Daarvoor heeft elke leerling een diploma gekregen. We zijn als vereniging ontzettend trots!

lees verder

Koninklijke erepenning op 100ste verjaardag van St. Cecilia

 •   woensdag 10 juli 2019

Afgelopen weekend vierde St. Cecilia in de Tulp haar 100ste verjaardag. Met ruim 1000 man publiek, geluidseffecten, zangers, confetti, toneel, slierten, verteller, filmbeelden en muziek was de sporthal omgetoverd tot een heus podium voor twee verschillende evenementen. Voorafgaand aan het eeuwfeest overhandigde burgermeester Carla Breuer een Koninklijke Erepenning aan de jarige St. Cecilia.

lees verder

100-jarige St. Cecilia kijkt terug op geweldig jubileumweekend!

 •   maandag 8 juli 2019

Afgelopen weekend jubileerde St. Cecilia in sporthal De Tulp met 2 grote evenementen. Op zaterdag 6 juli de ‘A-mee-zing 100 party! en op zondag 7 juli de familievoorstelling ‘Cielke maakt muziek.’ Een mooiere verjaardag met zoveel bezoekers hadden zij zich niet kunnen wensen.

lees verder

St. Cecilia ontvangt gift voor Jubileumweekend van VSB fonds en Qbusfonds

 •   vrijdag 5 juli 2019

St. Cecilia bedankt het VSBfonds voor haar bijdrage voor de A-Mee-Zing 100 Party en het Qbusfonds voor haar bijdrage voor het muziektheater Cielke maakt muziek

lees verder

Eeuwfeest St Cecilia op 6 en 7 juli : “Het wordt ‘dansen’, ‘feesten’, ‘nooit meer naar huis’

 •   maandag 1 juli 2019

Ruim een jaar geleden zijn de eerste plannen gemaakt voor de invulling van het feestweekend van 6 en 7 juli aanstaande. In dit weekend bereikt muziekvereniging St Cecilia de leeftijd van maar liefst 100 jaar: een mooie mijlpaal. Bijna is het zover en komen de ideeën tot leven tijdens twee unieke evenementen. Tijd om hier bij stil te staan met twee van de bedenkers: Marjoleine Mosselman en Paul Martens.

lees verder

Cultuur Verheft speelt ‘Cielke maakt muziek’

 •   woensdag 26 juni 2019

Op zondag 7 juli a.s. verlenen vijf spelers van Cultuur Verheft hun medewerking aan het muziektheater ‘Cielke maakt muziek’. Een stuk, speciaal geschreven ter ere van het 100-jarig bestaan van muziekvereniging St Cecilia te Voorhout.

lees verder

St Cecilia-expositie Historische Kring Voorhout gaat binnenkort sluiten

 •   maandag 24 juni 2019

Voor het 100-jarig bestaan is in de tentoonstellingsruimte van de Historische Kring Voorhout een overzicht gemaakt van een eeuw muziekvereniging St. Cecilia. Historicus én musicus André van Noort heeft de expositie vorm gegeven.

lees verder

Kleurplatenactie op de Voorhoutse basisscholen groot succes

 •   vrijdag 21 juni 2019

Afgelopen twee weken is er op alle basisscholen in Voorhout druk getekend om twee kaartjes te winnen voor muziektheater 'Cielke maakt muziek'.

lees verder

Win 4 kaarten voor de A-Mee-Zing 100 party van 6 juli!

 •   maandag 17 juni 2019

Via Inteylingen geeft St. Cecilia 4 kaarten weg voor de A-Mee-Zing 100 Party op zaterdag 6 juli in Sporthal de Tulp.

lees verder

Basisscholen gaan kleuren voor 'Cielke maakt muziek!'

 •   woensdag 12 juni 2019

Voor wie het nog niet vernomen heeft: Muziekvereniging St. Cecilia Voorhout bestaat dit jaar 100 jaar. Tijdens dit jubileumjaar zijn er heel veel verschillende momenten waarop je de muziekvereniging kan horen spelen. Extra bijzonder is de familievoorstelling “Cielke maakt muziek” op 7 juli aanstaande.

lees verder

St. Cecilia viert verjaardag met groot meezing-feest!

 •   dinsdag 11 juni 2019

Op zaterdag 6 juli aanstaande organiseert muziekvereniging St. Cecilia een grootse A-mee-Zing 100 Party.

lees verder

Winnaar Prijspuzzel Jubileummagazine bekend!

 •   donderdag 6 juni 2019

Vanaf afgelopen februari konden lezers van het Jubileummagazine meedoen met een prijspuzzel. De winnaar krijgt 2 kaarten voor een concert in het Jubileumweekend van 6 en 7 juli.

lees verder

Winnaar Kleurplatenactie Luchtkussenfestival

 •   woensdag 5 juni 2019

Afgelopen zondag is tijdens het Luchtkussenfestival in Voorhout niet alleen heel fanatiek gesprongen op de kussens door een heleboel kinderen. Ook zijn er heel veel kinderen geweest die de weg naar onze speciale St Cecilia jubileumkraam hebben weten te vinden.

lees verder

Rode polo's voor het Leerlingenorkest

 •   maandag 3 juni 2019

Tijdens de opening van het Luchtkussenfestival is er door leerlingenorkest een mini-concert gegeven waarbij de nieuwe rode polo's voor de eerste keer werden gedragen. Het is een mooie rode polo met opdruk van het logo van de muziekvereniging. Achterop staat de slogan: ‘In iedereen zit muziek!’ Deze kleding is mede mogelijk gemaakt door een donatie van het Luchtkussenfestival 2018.

lees verder

Win twee kaartjes voor de familievoorstelling ‘Cielke maakt muziek’!

 •   woensdag 29 mei 2019

Voor wie het nog niet vernomen heeft: Muziekvereniging St. Cecilia Voorhout bestaat dit jaar 100 jaar. Tijdens dit jubileumjaar zijn er heel veel verschillende momenten waarop je de muziekvereniging kan horen spelen. Extra bijzonder is de familievoorstelling “Cielke maakt muziek” op 7 juli aanstaande. Speciaal voor deze voorstelling hebben we een kleurwedstrijd op het kidsplein tijdens het Luchtkussenfestival in Voorhout op 2 juni en op verschillende basisscholen in Voorhout.

lees verder

Muzikaal talent op leerlingenmiddag St. Cecilia

 •   maandag 27 mei 2019

Op zondag 26 mei vond in @Hok de jaarlijkse leerlingenmiddag van muziekvereniging St. Cecilia Voorhout plaats. Tijdens deze middag lieten de leerlingen van de vereniging aan elkaar en aan hun ouders, broertjes, zusjes en opa’s en oma’s horen wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd.

lees verder

Muziekvereniging St Cecilia pakt groots uit tijdens Jubileumweekend!

 •   donderdag 23 mei 2019

Op 6 en 7 juli aanstaande viert St. Cecilia haar eeuwfeest en hoe kan het ook anders dan met muziek!

lees verder

St. Cecilia Jubileumtaptoe zorgt letterlijk voor vuurwerk

 •   maandag 20 mei 2019

Zes topkorpsen uit de regio, een bomvolle enthousiaste publieke tribune, een nieuwe tambour-maître-stok én een wervelende vuurwerkshow. Dat waren de ingrediënten voor de succesvolle Jubileumtaptoe van muziekvereniging St. Cecilia.

lees verder

Programma Jubileumtaptoe St. Cecilia

 •   vrijdag 10 mei 2019

De 100-jarige muziekvereniging St. Cecilia organiseert op zaterdag 18 mei een muzikale Jubileumtaptoe op het hoofdveld van voetbalvereniging Foreholte. Naast drumfanfare St. Cecilia laten ook andere topkorpsen hun show zien: Adest Musica, Flora Band, St. Laurentius, Jong DVS en Amigo. Tijdens de taptoe gaan maar liefst drie shows in première.

lees verder

Kaartverkoop St. Cecilia Jubileumtaptoe in volle gang

 •   woensdag 8 mei 2019

De kaartverkoop voor de St. Cecilia Jubileumtaptoe op zaterdag 18 mei is in volle gang. Op het hoofdveld van voetbalvereniging Foreholte zullen zes topkorpsen een echte show weggeven.

lees verder

St. Cecilia viert 100-jarig bestaan met Jubileumtaptoe op 18 mei.

 •   maandag 6 mei 2019

Ter gelegenheid van het honderdjarig jubileum van muziekvereniging St. Cecilia uit Voorhout heeft de drumfanfare van de vereniging een nieuwe muzikale show ingestudeerd. Deze show is geïnspireerd op muziek uit de jaren ’80 en heeft de toepasselijke naam ’Royals of the 80’s’. Op zaterdag 18 mei wordt de show wordt voor het eerst gepresenteerd tijdens de Jubileumtaptoe. Tijdens deze taptoe zullen ook andere toporkesten uit de streek, zoals Adest Musica en Laurentius hun show laten zien. Thijs Brocken is als tenorsaxofonist betrokken bij dit evenement. We stelden hem een aantal vragen.

lees verder

Leerlingenorkest St. Cecilia in het nieuw gestoken

 •   maandag 29 april 2019

Het leerlingenorkest van muziekvereniging St. Cecilia uit Voorhout heeft afgelopen Koningsdag haar nieuwe kleding gepresenteerd. De 100-jarige St. Cecilia vond het tijd om deze orkestleden een nieuw outfit te geven.

lees verder

Ticketverkoop gestart

 •   woensdag 3 april 2019

De ticketverkoop is gestart voor de jubileum taptoe op 18 mei en de het jubileumweekend op 6 en 7 juli

lees verder

Bierpresentatie en proeverij

 •   zaterdag 9 maart 2019

Op zondag 10 maart vindt om 16.00 uur de bierpresentatie plaats van het Jubileumbier van St. Cecilia Voorhout. Locatie café Boerhaave (voorzijde)

lees verder

Jubileumveiling St. Cecilia een groot succes

 •   zondag 10 februari 2019

Op zaterdag 9 februari vond de allereerste Jubileumveiling van muziekvereniging St. Cecilia plaats. En er werd al gelijk een ontzettend mooi resultaat geboekt met een eindbedrag van maar liefst 22.735 euro.

lees verder

Bekijk hier het kavelboekje digitaal

 •   maandag 21 januari 2019

De enige, echte Jubileumveiling van St. Cecilia! 'Eenmaal, andermaal? Verkocht!' Op zaterdagavond 9 februari zullen er in jongerencentrum @hok meer dan 300 kavels door veilingmeesters Jan Regeer en Jan-Piet Does onder de hamer gaan. Het belooft een bijzondere en gezellige avond te worden met bijzondere en muzikale kavels die ter veiling worden aangeboden. Voor elke portemonnee is er een kavel, varierend van Amaryllis bollen, St Cecilia's eigen jubileumbier, diverse tegoedbonnen, tot een hoofdprijs van 1 minuut gratis winkelen bij Plus van Dijk. Wilt u St. Cecilia een warm hart toedragen? Dan is de jubileumveiling de gelegenheid om de 100 jarige vereniging te steunen. Aanvang: 19:30 - Officiële start: 20:00

lees verder

Muzikale opening voor tentoonstelling over St. Cecilia

 •   zaterdag 19 januari 2019

Op zaterdag 19 januari werd de tentoonstelling ‘100 jaar St. Cecilia 1919 – 2019’ geopend, en dat kon natuurlijk niet gebeuren zonder muziek.

lees verder

Honderd jaar St. Cecilia samengevat in één tentoonstelling

 •   dinsdag 8 januari 2019

Muziekvereniging St. Cecilia bestaat dit jaar 100 jaar. De Historische Kring Voorhout organiseert vanaf zaterdag 19 januari een bijzondere tentoonstelling met de titel ‘100 jaar St. Cecilia 1919 – 2019’.

lees verder

Twee jubilarissen in het zonnetje tijdens nieuwjaarsreceptie

 •   zondag 6 januari 2019

Twee muzikanten van muziekvereniging St. Cecilia zijn afgelopen zondag 6 januari in het zonnetje gezet. Marianne Versluis (40 jaar muzikant) en John Does (25 jaar lid) kregen ieder een onderscheiding vanwege hun bijzondere jubilea.

lees verder

Kerstconcert 22 december

 •   dinsdag 18 december 2018

Op zaterdagavond 22 december vindt in de St. Bartholomeuskerk te Voorhout vanaf 20.00 uur het jaarlijkse kerstconcert plaats van het harmonieorkest van muziekvereniging St. Cecilia. Het orkest zal tijdens dit sfeervolle concert afgewisseld worden door solistes Lynn van Werkhoven en Anne van Kesteren.

lees verder

Bestel nu: Jubileumbier St. Cecilia

 •   maandag 3 december 2018

Ter ere van het 100-jarig jubileum is 10 oktober jongstleden het exclusieve jubileumbier van St. Cecilia gebrouwen. De receptuur is zelf door St. Cecilia ontwikkeld en ingrediënten zijn uit Voorhout meegenomen om toegevoegd te worden tijdens het brouwproces. Door een bijzondere mix aan mout- en hopsoorten en toevoeging van abdijgist ontstaat een zacht, licht fruitig en feestelijk bier met iets meer bubbels dan normaal.

lees verder
Share our website