Nieuws

St. Cecilia behaalt gouden medaille op internationaal concours

 •   maandag 20 mei 2024

Drumfanfare St. Cecilia heeft een mooi resultaat neergezet tijdens haar deelname aan een internationaal muziekconcours in België op zondag 19 mei.

lees verder

Jarige St.Cecilia Voorhout ontvangt donatie van Stichting Kringloop Herenstraat 63

 •   vrijdag 3 mei 2024

Vrijdag 3 mei hebben een aantal leden van harmonieorkest St. Cecilia een prachtige donatie ter waarde van €2500 in ontvangst mogen nemen ter besteding aan het jubileumconcert “Musicals in Concert” op 6 en 7 juli aanstaande.

lees verder

“Als je ook maar een beetje van musicals houdt, mag je dit niet missen”

 •   woensdag 1 mei 2024

Speciaal voor haar 105 jarig jubileum weet St. Cecilia wederom te verrassen met een bijzonder evenement: Musicals in Concert. “Daar ben je toch zeker ook bij?!”

lees verder

Drumfanfare St. Cecilia organiseert try-out voor internationaal muziekconcours

 •   maandag 29 april 2024

Als voorbereiding op haar deelname aan een internationaal muziekconcours in België organiseert drumfanfare St. Cecilia op vrijdagavond 17 mei een try-out voor het Voorhoutse publiek en andere geïnteresseerden.

lees verder

Bestuurswissel

 •   vrijdag 26 april 2024

Er heeft een bestuurswissel plaatsgevonden bij St. Cecilia. Na 10 jaar heeft Marcel Floor zijn voorzittersrol overgedragen aan André van Noort en heeft Joke de Koning na 7 jaar haar penningmeesterschap overgedragen aan Jaap van der Geer. We bedanken Marcel en Joke voor hun inzet en wensen André en Jaap veel succes en plezier in het bestuur!

lees verder

Kaartverkoop gestart: “Musicals in Concert” door St Cecilia Voorhout

 •   maandag 8 april 2024

Voor wie het nog niet vernomen heeft: Muziekvereniging St. Cecilia uit Voorhout bestaat dit jaar 105 jaar. Speciaal voor dit jubileum organiseert het harmonieorkest, samen met een zestal zangers en zangeressen, een uniek evenement: Musicals in Concert.

lees verder

Drumfanfare st. Cecilia neemt deel aan mars- en showwedstrijden van de lage landen

 •   zaterdag 6 april 2024

Op 19 mei neemt de drumfanfare deel aan de mars- en showwedstrijden van de lage landen in Hamont, België. Daar doen we mee aan het onderdeel mars en strijden we tegen korpsen uit Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk om de titel ‘Kampioen van de Lage Landen”.

lees verder

Palmpasenoptocht muzikaal ondersteund door St. Cecilia

 •   zondag 24 maart 2024

Afgelopen zondag konden veel Voorhouters genieten van de traditionele kleurige Palmpasenoptocht door de dorpskern heen. Ook drumfanfare St. Cecilia was weer actief tijdens de optocht en zorgde voor de muzikale ondersteuning.

lees verder

‘Musicals in Concert’ 105-jarige St Cecilia Voorhout

 •   zaterdag 2 maart 2024

Op 6 en 7 juli organiseert het harmonie orkest van St Cecilia “Musicals in Concert”. Speciaal ter gelegenheid van het 105-jarig bestaan is dit bijzondere evenement te bezoeken op zaterdagavond en zondagmiddag in de KTS. De kaartverkoop is inmiddels gestart!

lees verder

Jan-Piet Does ontvangt lintje tijdens Kuipzwammen

 •   zondag 28 januari 2024

Afgelopen zaterdag is Jan-Piet Does benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau als blijk van waardering voor al zijn vrijwilligerswerk. De lijst met vrijwilligerstaken is bij Jan-Piet Does te lang om op te noemen. Er zijn zoveel verenigingen waarbij hij actief is en is geweest, dat het de hoogste tijd was om Jan-Piet in het zonnetje te zetten.

lees verder

Paul Does benoemd tot erelid van St. Cecilia - André van Noort 40 jaar muzikant

 •   zondag 7 januari 2024

Paul Does werd als dank voor bewezen diensten benoemd tot erelid. Ook André van Noort kreeg een onderscheiding opgespeld vanwege zijn 40-jarig jubileum als muzikant.

lees verder

Kerstconcert St. Cecilia op 16 december

 •   maandag 4 december 2023

Of je nu van een klassieke kerstboom houdt, een bont gekleurde of eentje versierd volgens de laatste kleuren die VT wonen voorschrijft: Het Kerstconcert van Harmonie orkest St. Cecilia brengt ons allemaal samen.

lees verder

BUITENKANS! Eénmalige auditieronde “Musicals in Concert”

 •   zondag 24 september 2023

Heb je altijd al willen zingen samen met een groot orkest? Zing je graag? En bij voorkeur musicalmuziek? Zou je niets liever willen dan optreden voor publiek? En ben je beschikbaar voor repetities op dinsdagavonden? Dan biedt harmonieorkest St. Cecilia jou de mogelijkheid!

lees verder

Harmonieorkest St. Cecilia presenteert de nieuwe concertkleding

 •   maandag 18 september 2023

Vol trots hebben de leden van harmonieorkest St. Cecilia tijdens het Toetjesconcert op 15 september jl. voor het eerst gespeeld in de nieuwe concertkleding.

lees verder

St. Cecilia fleurt schuttersfeest Duitsland muzikaal op

 •   zondag 13 augustus 2023

Drumfanfare St. Cecilia heeft op zondag 13 augustus deelgenomen aan het jaarlijkse schuttersfeest in het Duitse Grimlinghausen (Neuss).

lees verder

St. Cecilia neemt deel aan Duits schuttersfeest

 •   zondag 2 juli 2023

Op zondag 2 juli nam drumfanfare St. Cecilia deel aan het jaarlijkse schuttersfeest in het Duitse Krefeld-Fischeln.

lees verder

Zomers concert voor harmonieorkerkst

 •   zondag 4 juni 2023

Een zonovergoten middag in de Leidse Hout bij de muziektent de Waterlelie was zondag 4 juni het prachtige decor van een zomers concert van het harmonieorkest St.Cecilia.

lees verder

Waterconcert in muziektent De Waterlelie

 •   maandag 22 mei 2023

Op 4 juni aanstaande zal harmonieorkest St.Cecilia Voorhout neerstrijken in de muziektent De Waterlelie in de Leidse hout.

lees verder

Muziekvereniging St. Cecilia ontvangt donatie van St. Kringloop Herenstraat 63

 •   zondag 14 mei 2023

De huidige uniformen van het harmonieorkest St. Cecilia Voorhout zijn toe aan vervanging. Dit is voor de vereniging een grote financiële investering. St. Kringloop Herenstraat 63 heeft afgelopen dinsdag een bedrag van €3000,- gedoneerd voor de aanschaf van een nieuwe outfit.

lees verder

Kinderconcert met speciale gasten

 •   maandag 20 maart 2023

Op 26 maart aanstaande om 14.00 uur in jongerencentrum @hok, Voorhout organiseert harmonieorkest St-Cecilia een Kinderconcert. Dit keer met wel heel speciale gasten. Kom je ook luisteren?

lees verder

Kom je ook muziek maken zonder instrument?

 •   zondag 5 maart 2023

Op 19 maart aanstaande van 10.00 uur tot ongeveer 12.00 uur in jongerencentrum @hok, Voorhout organiseert St-Cecilia diverse muziekworkshops voor kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar.

lees verder

St. Cecilia met carnaval in oud papier

 •   donderdag 16 februari 2023

De drumfanfare van muziekvereniging St. Cecilia uit Voorhout draagt tijdens de komende carnavalsoptocht op 18 februari wel een heel bijzonder uniform. Alle muzikanten worden verwikkeld in zwart/wit krantenpapier. Zij willen de Voorhouters alvast bedanken voor het doneren van hun kranten, karton en oud papier in de ondergrondse papier-container bij supermarkt de Plus.

lees verder

Leerlingeorkest van St Cecilia speelt op de Voorhoutse Kerstmarkt

 •   maandag 12 december 2022

Op zondag 11 december werd voor het eerst sinds 2019 de Voorhoutse Kerstmarkt weer in volle glorie gehouden.

lees verder

Mooie uitvoering van Leerlingenorkest St Cecilia op Sastival

 •   maandag 7 november 2022

Zaterdag 5 november nam het Leerlingenorkest van St Cecilia deel aan het Sastival in Noordwijkerhout. Het Sastival is een festival voor jeugdorkesten met als doel ervaring op te doen met het spelen op een podium en het samenspel tussen de orkestleden te bevorderen.

lees verder

Harmonie orkest St. Cecilia trakteert op lekkers tijdens de Najaarsfeesten

 •   zaterdag 10 september 2022

In navolging op de buitenconcerten “Muziek in de wijk” eerder dit jaar sluit het harmonieorkest de reeks af met het traditionele Toetjesconcert. Inmiddels een begrip tijdens de Najaarsfeesten in Voorhout. En hoe kan het ook anders? Alle ingrediënten zijn aanwezig om er met elkaar wat gezelligs en lekkers van te maken.

lees verder

Uitgebreid Leerlingenorkest St. Cecilia weer van start

 •   woensdag 31 augustus 2022

Dinsdagavond 30 augustus is de eerste repetitie van het leerlingenorkest van dit seizoen geweest.

lees verder

St. Cecilia neemt deel aan schuttersfeest in Duitsland

 •   maandag 15 augustus 2022

Drumfanfare St. Cecilia heeft zich afgelopen weekend weer op een mooie manier gepresenteerd in het buitenland. Op zondag 14 augustus namen de Voorhoutse muzikanten deel aan het jaarlijkse schuttersfeest in het Duitse Grimlinghausen.

lees verder

Harmonie orkest St. Cecilia trakteert dorpsgenoten op klassieke klanken

 •   zondag 10 juli 2022

Dinsdagavond 5 juli jl. trokken vele dorpsgenoten – bepakt met klapstoel of picknickdeken - richting de eendenvijver op de hoek van de Churchilllaan / Linnaeuslaan. En met reden: het toegestroomde publiek werd door het harmonie orkest van St. Cecilia getrakteerd op een openluchtconcert vol met klassieke klassiekers.

lees verder

St. Cecilia op Taptoe Sassenheim

 •   zondag 19 juni 2022

​Afgelopen zaterdag 18 juni nam de drumfanfare van St. Cecilia deel aan de Taptoe in Sassenheim waar zij de show 'Royals of the 80s' hebben opgevoerd. Het was een mooie avond met een geweldig deelnemersveld.

lees verder

Muziek in de Wijk

 •   zondag 12 juni 2022

Op het eerste gezicht was het een doodgewone doordeweekse dinsdagavond in juni. Maar niets was minder waar. 7 juni jl. heeft het harmonieorkest van St. Cecilia een mooi en bijzonder concert verzorgd voor de bewoners van Buitenplaats Nieuw Schoonoord (BNS ) in Voorhout.

lees verder

Muziekvereniging St. Cecilia is op zoek naar jou!

 •   zondag 1 mei 2022

Heb jij vroeger een muziekinstrument bespeeld, maar een tijdelijke pauze ingelast? Ben je verhuisd en heb je afscheid moeten nemen van je oude muziekvereniging? Zoek je een leuke, sociale en creatieve hobby voor jezelf en/of voor je kind(eren)? Of heb je zelf altijd al een muziekinstrument willen spelen, maar is het er nooit van gekomen? Twijfel niet langer en kom langs op één van onze open avonden op 10, 11 en 17 mei.

lees verder

Drie jubilarissen in de schijnwerpers bij St. Cecilia

 •   maandag 4 april 2022

Drie muzikanten van muziekvereniging St. Cecilia zijn op zondag 3 april in het zonnetje gezet. Johan Versluijs (40 jaar muzikant), Stephan Hoogink (25 jaar lid) en Mary Floor (25 jaar lid) kregen ieder een onderscheiding opgespeld vanwege hun bijzondere jubilea.

lees verder

Prachtig bedrag voor St. Cecilia namens de Plus Sponsorpuntenactie

 •   dinsdag 30 november 2021

Vandaag heeft Sanne namens St Cecilia de cheque in ontvangst genomen van de Sponsorpuntenactie van de Plus.

lees verder

Drumfanfare St. Cecilia organiseert weer een succesvol werkweekend

 •   dinsdag 12 oktober 2021

Drumfanfare St. Cecilia Voorhout heeft het afgelopen weekend lang (8-10 oktober) doorgebracht in Ermelo om te oefenen op haar muzikale show. Dit ‘werkweekend’ was weer als vanouds een groot succes.

lees verder

Steun St. Cecilia middels de Grote Clubactie en PLUS sponsorpunten!

 •   zondag 12 september 2021

Na een hectische periode met veel beperkingen kan muziekvereniging St. Cecilia wel wat extra financiële steun gebruiken.

lees verder

Toetjesconcert van St. Cecilia op 17 september

 •   zaterdag 11 september 2021

De Voorhoutse culturele partners St. Cecilia en Cultuur Verheft hebben 1 ½ jaar niet kunnen optreden. Nu hebben ze de handen ineen geslagen en zal Cultuur Verheft tijdens het sfeervolle concert van St. Cecilia aanwezig zijn als intermezzo met de eenakter ‘Bas is er ook bij’. Vanwege de coronaregels worden er dit keer geen toetjes verkocht.

lees verder

Vanaf september starten de muzieklessen weer bij St. Cecilia!

 •   woensdag 4 augustus 2021

Vanaf september starten de AMV-cursus en de muzieklessen weer! Wilt u of uw kind een instrument leren spelen? Dan bent u bij Muziekvereniging St. Cecilia bij het juiste adres. Al jaren leidt de vereniging muzikanten op om mee te doen met het leerlingenorkest, harmonieorkest of drumfanfare. Ook is er mogelijkheid om een cursus Algemene Muzikale Vorming te volgen bij de vereniging.

lees verder

St. Cecilia zorgt weer voor muziek in de straten

 •   maandag 12 juli 2021

Afgelopen vrijdagavond gaf de drumfanfare van muziekvereniging St. Cecilia een buitenoptreden door de straten van het oude dorp in Voorhout. Na maanden ‘coronastilte’ hebben de Voorhouters weer kunnen meegenieten van de muziek van St. Cecilia.  

lees verder

Nieuw seizoen AMV bij St. Cecilia

 •   zaterdag 3 juli 2021

Vanaf eind september start St. Cecilia weer met AMV-lessen. Bij Algemene Muzikale Vorming (AMV) leren kinderen van 7 tot 10 jaar noten lezen, ritmes oefenen en muzikale kennis. De kinderen spelen hierbij blokfluit. Zo kunnen ze het geleerde direct toepassen in de praktijk. Een lesgroep bestaat uit 6 tot 8 leerlingen, waardoor alle leerlingen voldoende individuele aandacht krijgen. In de tweede helft van het jaar introduceert de docent regelmatig een ander instrument tijdens de lessen. Er wordt uitleg gegeven over het instrument en de kinderen krijgen de gelegenheid het instrument zelf vast te houden en hiermee geluid te maken.

lees verder

Drumfanfare St. Cecilia zoekt grote tromspeler

 •   zaterdag 8 mei 2021

De drumfanfare van muziekvereniging St. Cecilia zoekt een enthousiaste slagwerker op de grote trom, voor het meedoen aan optochten, taptoes en concoursen.

lees verder

Voorjaar in aantocht

 •   maandag 15 maart 2021

Ook zo´n zin in het voorjaar? Begin maart zijn alle leden verrast met een mooie bos tulpen. Houd nog even vol, dan hopen we elkaar snel weer tijdens de repetities te zien!

lees verder

De opbrengst van de Grote Clubactie is bekend!

 •   vrijdag 11 december 2020

Met de verkoop van 700 loten hebben wij ook een record-opbrengst van 1658,- gehaald. Wij bedanken onze lotenverkopers en lotenkopers voor hun bijdrage hieraan.

lees verder

Rabo ClubSupport levert St. Cecilia 580,- op!

 •   vrijdag 6 november 2020

De Rabo ClubSupport heeft St. Cecilia dit jaar het mooie bedrag van maar liefst 581,79 euro opgeleverd, een prachtig resultaat! Dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt door op St. Cecilia een stem uit te brengen! 🎶

lees verder

St. Cecilia baalt van niet ophalen oud papier

 •   dinsdag 29 september 2020

Vanwege de coronamaatregelen is er al maanden geen inzameling van papier aan huis door verenigingen in Teylingen. Hierdoor missen de verenigingen veel inkomsten. Waar in andere gemeenten inmiddels een oplossing is gevonden om verantwoord oud papier op te halen is dit in Teylingen nog niet het geval. Vorige week is in de gemeenteraad aangegeven dat er gewerkt wordt aan een financiële regeling voor de verenigingen als compensatie. Voor St. Cecilia een klein lichtpuntje omdat het oud papier al sinds 1954 belangrijke inkomsten genereert.

lees verder

Buitenconcert Harmonie-orkest St. Cecilia afgelast.

 •   zaterdag 19 september 2020

Naar aanleiding van het snel toenemen van de corona-besmettingen in Teylingen is er besloten het Buitenconcert niet te laten doorgaan.

lees verder

Buitenconcert St. Cecilia op dinsdag (O.V.)

 •   donderdag 10 september 2020

Op dinsdagavond 22 september geeft het harmonieorkest van muziekvereniging St. Cecilia uit Voorhout een buitenconcert. Het publiek kan daarbij eindelijk weer genieten van de heerlijke blaasmuziek.

lees verder

Nieuw seizoen AMV bij St. Cecilia

 •   woensdag 1 juli 2020

In september start St. Cecilia weer met de AMV-lessen. Bij Algemene Muzikale Vorming (AMV) leren kinderen noten lezen, ritmes oefenen en muzikale kennis. De kinderen leren blokfluit spelen om het geleerde direct toe te passen in de praktijk.

lees verder

Coronastilte is voorbij voor St. Cecilia

 •   zaterdag 20 juni 2020

Na drie maanden van ‘coronastilte’ was het deze week eindelijk zover: muziekvereniging St. Cecilia herstart voorzichtig weer de fysieke lessen en repetities. Er klinkt weer muziek in de repetitieruimtes van evenementencentrum @hok.

lees verder

Yes, we mogen weer!

 •   vrijdag 12 juni 2020

Vanaf 15 juni worden de activiteiten van St. Cecilia weer hervat

lees verder

Online aubade Koningsdag

 •   woensdag 22 april 2020

Speciaal voor Koningsdag heeft St. Cecilia een online-mini-aubade gemaakt.

lees verder

Voorlopig GEEN ophalen oud papier door St. Cecilia

 •   woensdag 15 april 2020

Er wordt voorlopig geen oud papier opgehaald door St. Cecilia. Maandag 20 april gaat de inzameling van papier aan huis niet door. Dit vanwege de maatregelen rondom het coronavirus. Tot 1 september wordt dit niet gedaan.

lees verder

Ophalen van oud papier gaat niet door op 23 maart en 6 april

 •   woensdag 18 maart 2020

LET OP! In overleg met de Gemeente is besloten dat er GEEN oud papier wordt opgehaald door St. Cecilia op 23 maart en 6 april. We hopen op 20 april gewoon weer uw oud papier op te kunnen halen! Onze excuses voor het ongemak.

lees verder

Steun St. Cecilia met SponsorKliks!

 •   zaterdag 29 februari 2020

Wil je onze muziekvereniging ook GRATIS sponsoren? Dat is vanaf nu mogelijk via SponsorKliks. Iedereen die die St. Cecilia een warm hart toedraagt en online aankopen doet, kan hier gebruik van maken.

lees verder

Drie jubilarissen in de schijnwerpers

 •   zondag 5 januari 2020

Ada van Schie (50 jaar muzikant), Nard Zwetsloot (40 jaar lid) en Frits Arens (25 jaar lid) kregen ieder een onderscheiding opgespeld vanwege hun bijzondere jubilea.

lees verder

Koninklijke onderscheiding voor Marcel Floor

 •   zondag 15 december 2019

Afgelopen zaterdag 14 december is Marcel Floor (43) verrast met een Koninklijke onderscheiding. Burgemeester Carla Breuer overhandigde hem deze speciale onderscheiding voor zijn vele vrijwilligerswerk voor onder meer scouting, OVV en muziekvereniging St. Cecilia.

lees verder

Kerstconcert St. Cecilia wordt sfeervol en gezellig

 •   maandag 9 december 2019

Op zaterdagavond 21 december is in de Voorhoutse Bartholomeuskerk het jaarlijkse traditionele kerstconcert te beluisteren dat wordt georganiseerd door het harmonieorkest van muziekvereniging St. Cecilia. Vanaf 20.00 uur vindt een afwisselende programma plaats.

lees verder

Ouderwets gezellig concert van St. Cecilia

 •   zondag 3 november 2019

​Het harmonieorkest van St. Cecilia heeft afgelopen zondag 3 november een koffieconcert gegeven. Het hooggeëerde publiek werd verrast met vele mooie muziekstukken.

lees verder

Koffieconcert van St. Cecilia op zondag 3 november

 •   maandag 28 oktober 2019

Na jaren van afwezigheid geeft het harmonieorkest weer een koffieconcert. Door het geven van themaconcerten, taptoes, promsfeesten en jubileumconcerten was hier simpelweg jaren geen instudeer-tijd voor. Speciaal in dit jubileumjaar kan dus een echt koffieconcert niet ontbreken.

lees verder

Muzikaal huwelijk bij St. Cecilia

 •   woensdag 16 oktober 2019

Afgelopen 9 oktober gaf dwarsfluitiste Miranda Veldkamp het ja-woord aan haar Elwin Verloop. Op woensdagmiddag 09-10-2019 werd hun huwelijk voltrokken in de “Toekanzaal” te Avifauna. Miranda speelt al geruime tijd dwarsfluit in het harmonieorkest van St. Cecilia.

lees verder

Ouderwets een koffieconcert van St. Cecilia

 •   zondag 13 oktober 2019

Het harmonieorkest van St. Cecilia geeft op zondag 3 november in jongerencentrum @hok een koffieconcert. Van 11.15 uur tot 13.30 uur wordt het hooggeëerde publiek verrast met vele mooie muziekstukken.

lees verder

Harmonie St. Cecilia samen met Bollenband

 •   woensdag 9 oktober 2019

Het harmonieorkest van St. Cecilia heeft afgelopen dinsdagavond een concert gegeven in jongerencentrum @Hok. Samen met de Bollenband verzorgden zij een gezellige avond uit.

lees verder

Dinsdagavondconcert op 8 oktober!

 •   donderdag 19 september 2019

Het harmonieorkest van St. Cecilia uit Voorhout geeft op dinsdag 8 oktober een concert in jongerencentrum @Hok. Samen met de Bollenband zullen zij zorgen voor een gezellige avond uit. Het is een afwisselend concert, de aanvang is om 19.30 uur en duurt tot 21.15 uur. Om 20.15 uur is de pauze, er is dus ook mogelijkheid om een half concert te beluisteren.

lees verder

Geslaagde najaarsfeesten voor St. Cecilia

 •   zaterdag 14 september 2019

We zijn nog maar net het nieuwe seizoen begonnen met vorige week de super gezellige BBQ en nog geen 2 weken later kijken we alweer terug op een prachtige feestweek van 2019. Wat vliegt de tijd zo vlak na de vakantie en wat is er in die paar weken nog veel neergezet….

lees verder

Laatste kans inschrijven nieuw seizoen Algemene Muzikale Vorming

 •   maandag 9 september 2019

In de week na de najaarsfeesten start St. Cecilia weer met de AMV-lessen. Bij Algemene Muzikale Vorming (AMV) leren kinderen van 7 tot 10 jaar noten lezen, ritmes oefenen en muzikale kennis. De kinderen leren blokfluit spelen om het geleerde direct toe te passen in de praktijk.

lees verder

St. Cecilia start nieuw seizoen met Jubileumbarbecue

 •   zondag 1 september 2019

​Een fietspuzzeltocht en een barbecue. Dat waren de ingrediënten voor de St. Cecilia Jubileumbarbecue die de honderdjarige muziekvereniging op zondag 1 september organiseerde als begin van het nieuwe muzikale seizoen.

lees verder

Toetjesconcert op kermis-vrijdag

 •   zondag 25 augustus 2019

​Op vrijdagavond 13 september geeft het harmonieorkest van muziekvereniging St. Cecilia haar jaarlijkse toetjesconcert. Het publiek kan daarbij niet alleen genieten van de muziek, maar ook van overheerlijke toetjes.

lees verder

Vanaf september starten de lessen weer!

 •   maandag 29 juli 2019

Vanaf september starten de AMV-cursus en de muzieklessen weer! Wilt u of uw kind een instrument leren spelen? Dan bent u bij Muziekvereniging St. Cecilia bij het juiste adres. Al jaren leiden wij muzikanten op om mee te doen met ons leerlingenorkest, harmonieorkest of drumfanfare. Ook is er mogelijkheid om een cursus Algemene Muzikale Vorming te volgen bij onze vereniging.

lees verder

Drumfanfare van St. Cecilia zoekt nieuwe muzikanten!

 •   donderdag 18 juli 2019

De drumfanfare van St. Cecilia is op zoek naar nieuwe muzikanten! Speel je trombone, slagwerk, grote trom of trompet en ben je op zoek naar een vereniging waarbij gezelligheid en samen muziek maken centraal staan? Dan is St. Cecilia op zoek naar jou!

lees verder

Leerlingen geslaagd voor AMV-cursus

 •   vrijdag 12 juli 2019

Op donderdag 11 juli werd de laatste AMV-les van het seizoen gegeven. Alle AMV-leerlingen hebben de cursus afgerond en zijn daarmee geslaagd voor de AMV-cursus. Daarvoor heeft elke leerling een diploma gekregen. We zijn als vereniging ontzettend trots!

lees verder

Koninklijke erepenning op 100ste verjaardag van St. Cecilia

 •   woensdag 10 juli 2019

Afgelopen weekend vierde St. Cecilia in de Tulp haar 100ste verjaardag. Met ruim 1000 man publiek, geluidseffecten, zangers, confetti, toneel, slierten, verteller, filmbeelden en muziek was de sporthal omgetoverd tot een heus podium voor twee verschillende evenementen. Voorafgaand aan het eeuwfeest overhandigde burgermeester Carla Breuer een Koninklijke Erepenning aan de jarige St. Cecilia.

lees verder

100-jarige St. Cecilia kijkt terug op geweldig jubileumweekend!

 •   maandag 8 juli 2019

Afgelopen weekend jubileerde St. Cecilia in sporthal De Tulp met 2 grote evenementen. Op zaterdag 6 juli de ‘A-mee-zing 100 party! en op zondag 7 juli de familievoorstelling ‘Cielke maakt muziek.’ Een mooiere verjaardag met zoveel bezoekers hadden zij zich niet kunnen wensen.

lees verder

St. Cecilia ontvangt gift voor Jubileumweekend van VSB fonds en Qbusfonds

 •   vrijdag 5 juli 2019

St. Cecilia bedankt het VSBfonds voor haar bijdrage voor de A-Mee-Zing 100 Party en het Qbusfonds voor haar bijdrage voor het muziektheater Cielke maakt muziek

lees verder

Eeuwfeest St Cecilia op 6 en 7 juli : “Het wordt ‘dansen’, ‘feesten’, ‘nooit meer naar huis’

 •   maandag 1 juli 2019

Ruim een jaar geleden zijn de eerste plannen gemaakt voor de invulling van het feestweekend van 6 en 7 juli aanstaande. In dit weekend bereikt muziekvereniging St Cecilia de leeftijd van maar liefst 100 jaar: een mooie mijlpaal. Bijna is het zover en komen de ideeën tot leven tijdens twee unieke evenementen. Tijd om hier bij stil te staan met twee van de bedenkers: Marjoleine Mosselman en Paul Martens.

lees verder

Cultuur Verheft speelt ‘Cielke maakt muziek’

 •   woensdag 26 juni 2019

Op zondag 7 juli a.s. verlenen vijf spelers van Cultuur Verheft hun medewerking aan het muziektheater ‘Cielke maakt muziek’. Een stuk, speciaal geschreven ter ere van het 100-jarig bestaan van muziekvereniging St Cecilia te Voorhout.

lees verder

St Cecilia-expositie Historische Kring Voorhout gaat binnenkort sluiten

 •   maandag 24 juni 2019

Voor het 100-jarig bestaan is in de tentoonstellingsruimte van de Historische Kring Voorhout een overzicht gemaakt van een eeuw muziekvereniging St. Cecilia. Historicus én musicus André van Noort heeft de expositie vorm gegeven.

lees verder

Kleurplatenactie op de Voorhoutse basisscholen groot succes

 •   vrijdag 21 juni 2019

Afgelopen twee weken is er op alle basisscholen in Voorhout druk getekend om twee kaartjes te winnen voor muziektheater 'Cielke maakt muziek'.

lees verder

Win 4 kaarten voor de A-Mee-Zing 100 party van 6 juli!

 •   maandag 17 juni 2019

Via Inteylingen geeft St. Cecilia 4 kaarten weg voor de A-Mee-Zing 100 Party op zaterdag 6 juli in Sporthal de Tulp.

lees verder

Basisscholen gaan kleuren voor 'Cielke maakt muziek!'

 •   woensdag 12 juni 2019

Voor wie het nog niet vernomen heeft: Muziekvereniging St. Cecilia Voorhout bestaat dit jaar 100 jaar. Tijdens dit jubileumjaar zijn er heel veel verschillende momenten waarop je de muziekvereniging kan horen spelen. Extra bijzonder is de familievoorstelling “Cielke maakt muziek” op 7 juli aanstaande.

lees verder

St. Cecilia viert verjaardag met groot meezing-feest!

 •   dinsdag 11 juni 2019

Op zaterdag 6 juli aanstaande organiseert muziekvereniging St. Cecilia een grootse A-mee-Zing 100 Party.

lees verder

Winnaar Prijspuzzel Jubileummagazine bekend!

 •   donderdag 6 juni 2019

Vanaf afgelopen februari konden lezers van het Jubileummagazine meedoen met een prijspuzzel. De winnaar krijgt 2 kaarten voor een concert in het Jubileumweekend van 6 en 7 juli.

lees verder

Winnaar Kleurplatenactie Luchtkussenfestival

 •   woensdag 5 juni 2019

Afgelopen zondag is tijdens het Luchtkussenfestival in Voorhout niet alleen heel fanatiek gesprongen op de kussens door een heleboel kinderen. Ook zijn er heel veel kinderen geweest die de weg naar onze speciale St Cecilia jubileumkraam hebben weten te vinden.

lees verder

Rode polo's voor het Leerlingenorkest

 •   maandag 3 juni 2019

Tijdens de opening van het Luchtkussenfestival is er door leerlingenorkest een mini-concert gegeven waarbij de nieuwe rode polo's voor de eerste keer werden gedragen. Het is een mooie rode polo met opdruk van het logo van de muziekvereniging. Achterop staat de slogan: ‘In iedereen zit muziek!’ Deze kleding is mede mogelijk gemaakt door een donatie van het Luchtkussenfestival 2018.

lees verder

Win twee kaartjes voor de familievoorstelling ‘Cielke maakt muziek’!

 •   woensdag 29 mei 2019

Voor wie het nog niet vernomen heeft: Muziekvereniging St. Cecilia Voorhout bestaat dit jaar 100 jaar. Tijdens dit jubileumjaar zijn er heel veel verschillende momenten waarop je de muziekvereniging kan horen spelen. Extra bijzonder is de familievoorstelling “Cielke maakt muziek” op 7 juli aanstaande. Speciaal voor deze voorstelling hebben we een kleurwedstrijd op het kidsplein tijdens het Luchtkussenfestival in Voorhout op 2 juni en op verschillende basisscholen in Voorhout.

lees verder

Muzikaal talent op leerlingenmiddag St. Cecilia

 •   maandag 27 mei 2019

Op zondag 26 mei vond in @Hok de jaarlijkse leerlingenmiddag van muziekvereniging St. Cecilia Voorhout plaats. Tijdens deze middag lieten de leerlingen van de vereniging aan elkaar en aan hun ouders, broertjes, zusjes en opa’s en oma’s horen wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd.

lees verder

Muziekvereniging St Cecilia pakt groots uit tijdens Jubileumweekend!

 •   donderdag 23 mei 2019

Op 6 en 7 juli aanstaande viert St. Cecilia haar eeuwfeest en hoe kan het ook anders dan met muziek!

lees verder

St. Cecilia Jubileumtaptoe zorgt letterlijk voor vuurwerk

 •   maandag 20 mei 2019

Zes topkorpsen uit de regio, een bomvolle enthousiaste publieke tribune, een nieuwe tambour-maître-stok én een wervelende vuurwerkshow. Dat waren de ingrediënten voor de succesvolle Jubileumtaptoe van muziekvereniging St. Cecilia.

lees verder

Programma Jubileumtaptoe St. Cecilia

 •   vrijdag 10 mei 2019

De 100-jarige muziekvereniging St. Cecilia organiseert op zaterdag 18 mei een muzikale Jubileumtaptoe op het hoofdveld van voetbalvereniging Foreholte. Naast drumfanfare St. Cecilia laten ook andere topkorpsen hun show zien: Adest Musica, Flora Band, St. Laurentius, Jong DVS en Amigo. Tijdens de taptoe gaan maar liefst drie shows in première.

lees verder

Kaartverkoop St. Cecilia Jubileumtaptoe in volle gang

 •   woensdag 8 mei 2019

De kaartverkoop voor de St. Cecilia Jubileumtaptoe op zaterdag 18 mei is in volle gang. Op het hoofdveld van voetbalvereniging Foreholte zullen zes topkorpsen een echte show weggeven.

lees verder

St. Cecilia viert 100-jarig bestaan met Jubileumtaptoe op 18 mei.

 •   maandag 6 mei 2019

Ter gelegenheid van het honderdjarig jubileum van muziekvereniging St. Cecilia uit Voorhout heeft de drumfanfare van de vereniging een nieuwe muzikale show ingestudeerd. Deze show is geïnspireerd op muziek uit de jaren ’80 en heeft de toepasselijke naam ’Royals of the 80’s’. Op zaterdag 18 mei wordt de show wordt voor het eerst gepresenteerd tijdens de Jubileumtaptoe. Tijdens deze taptoe zullen ook andere toporkesten uit de streek, zoals Adest Musica en Laurentius hun show laten zien. Thijs Brocken is als tenorsaxofonist betrokken bij dit evenement. We stelden hem een aantal vragen.

lees verder

Leerlingenorkest St. Cecilia in het nieuw gestoken

 •   maandag 29 april 2019

Het leerlingenorkest van muziekvereniging St. Cecilia uit Voorhout heeft afgelopen Koningsdag haar nieuwe kleding gepresenteerd. De 100-jarige St. Cecilia vond het tijd om deze orkestleden een nieuw outfit te geven.

lees verder

Ticketverkoop gestart

 •   woensdag 3 april 2019

De ticketverkoop is gestart voor de jubileum taptoe op 18 mei en de het jubileumweekend op 6 en 7 juli

lees verder

Bierpresentatie en proeverij

 •   zaterdag 9 maart 2019

Op zondag 10 maart vindt om 16.00 uur de bierpresentatie plaats van het Jubileumbier van St. Cecilia Voorhout. Locatie café Boerhaave (voorzijde)

lees verder

Jubileumveiling St. Cecilia een groot succes

 •   zondag 10 februari 2019

Op zaterdag 9 februari vond de allereerste Jubileumveiling van muziekvereniging St. Cecilia plaats. En er werd al gelijk een ontzettend mooi resultaat geboekt met een eindbedrag van maar liefst 22.735 euro.

lees verder

Bekijk hier het kavelboekje digitaal

 •   maandag 21 januari 2019

De enige, echte Jubileumveiling van St. Cecilia! 'Eenmaal, andermaal? Verkocht!' Op zaterdagavond 9 februari zullen er in jongerencentrum @hok meer dan 300 kavels door veilingmeesters Jan Regeer en Jan-Piet Does onder de hamer gaan. Het belooft een bijzondere en gezellige avond te worden met bijzondere en muzikale kavels die ter veiling worden aangeboden. Voor elke portemonnee is er een kavel, varierend van Amaryllis bollen, St Cecilia's eigen jubileumbier, diverse tegoedbonnen, tot een hoofdprijs van 1 minuut gratis winkelen bij Plus van Dijk. Wilt u St. Cecilia een warm hart toedragen? Dan is de jubileumveiling de gelegenheid om de 100 jarige vereniging te steunen. Aanvang: 19:30 - Officiële start: 20:00

lees verder

Muzikale opening voor tentoonstelling over St. Cecilia

 •   zaterdag 19 januari 2019

Op zaterdag 19 januari werd de tentoonstelling ‘100 jaar St. Cecilia 1919 – 2019’ geopend, en dat kon natuurlijk niet gebeuren zonder muziek.

lees verder

Honderd jaar St. Cecilia samengevat in één tentoonstelling

 •   dinsdag 8 januari 2019

Muziekvereniging St. Cecilia bestaat dit jaar 100 jaar. De Historische Kring Voorhout organiseert vanaf zaterdag 19 januari een bijzondere tentoonstelling met de titel ‘100 jaar St. Cecilia 1919 – 2019’.

lees verder

Twee jubilarissen in het zonnetje tijdens nieuwjaarsreceptie

 •   zondag 6 januari 2019

Twee muzikanten van muziekvereniging St. Cecilia zijn afgelopen zondag 6 januari in het zonnetje gezet. Marianne Versluis (40 jaar muzikant) en John Does (25 jaar lid) kregen ieder een onderscheiding vanwege hun bijzondere jubilea.

lees verder

Kerstconcert 22 december

 •   dinsdag 18 december 2018

Op zaterdagavond 22 december vindt in de St. Bartholomeuskerk te Voorhout vanaf 20.00 uur het jaarlijkse kerstconcert plaats van het harmonieorkest van muziekvereniging St. Cecilia. Het orkest zal tijdens dit sfeervolle concert afgewisseld worden door solistes Lynn van Werkhoven en Anne van Kesteren.

lees verder

Bestel nu: Jubileumbier St. Cecilia

 •   maandag 3 december 2018

Ter ere van het 100-jarig jubileum is 10 oktober jongstleden het exclusieve jubileumbier van St. Cecilia gebrouwen. De receptuur is zelf door St. Cecilia ontwikkeld en ingrediënten zijn uit Voorhout meegenomen om toegevoegd te worden tijdens het brouwproces. Door een bijzondere mix aan mout- en hopsoorten en toevoeging van abdijgist ontstaat een zacht, licht fruitig en feestelijk bier met iets meer bubbels dan normaal.

lees verder
Share our website