Sponsor worden

Midden in de samenleving

Muziekvereniging St. Cecilia is dé muziekvereniging van Voorhout. St. Cecilia staat midden in de samenleving en neemt deel aan veel sociaal-maatschappelijk activiteiten in en buiten Voorhout. Een vereniging met ruim 130 leden tussen de 7 en 80 jaar. Juist die diversiteit in leeftijden maakt St-Cécilia een dynamische vereniging die voor veel liefhebbers wat te bieden heeft. We zijn er dan ook trots op dat veel muzikanten zich vaak voor jaren willen inzetten en verbinden aan onze vereniging.

St. Cecilia biedt een breed scala aan muzikale activiteiten. De vereniging bestaat uit een (zittend) harmonieorkest, de drumfanfare, het leerlingenorkest en biedt zij jonge kinderen de mogelijkheid om op een leuke en speelse manier kennis te laten maken met muziek via de Algemene Muzikale Vorming.
Met deze orkesten verzorgt St. Cecilia optredens bij vele optochten, aubades, concerten, 4 mei viering, optochten en andere luistert zij diverse – sociaal maatschappelijke – aangelegenheden op, binnen en buiten Voorhout, en zelfs in het buitenland. Ook worden er (thema)concerten gegeven en organiseert St. Cecilia regelmatig “Proms-concerten”. Met regelmaat wordt er meegedaan aan concoursen en met recht kan gezegd worden dat bij nagenoeg alle activiteiten in Voorhout “De Muziek” present is.
Daarnaast heeft St. Cecilia al jaren een uitgebreid opleidingsprogramma voor jong en oud. Voor alle instrumenten heeft de vereniging professionele docenten in dienst die de individuele lessen voor onze leerlingen verzorgen. Voor beginnende muzikanten biedt St. Cecilia een schooljaar Algemeen Muzikale Vorming aan. Ook deze cursus wordt verzorgd door een professioneel muziekdocent.
Vanwege de muzikale diversiteit van de vereniging is St. Cecilia diep geworteld in de Voorhoutse samenleving.
De muziekvereniging kan niet zonder sponsors om haar activiteiten verder te blijven ontplooien.


Wat kunnen we u als  sponsor bieden?

De tegenprestaties die we kunnen bieden hangt af van het doel van de sponsor. Buiten de ‘standaard’ tegenprestaties streven we naar een tegenprestatie op maat waarin een ‘win-win’ situatie ontstaat. Dit is mede afhankelijk van de intentie om St. Cecilia te sponsoren. Dat kan zijn van goodwill, een commercieel belang of vanuit imago verbetering (maatschappelijke ondersteuning).

We gaan graag met u in gesprek om te kijken wat het beste bij u en bij ons past.

Sponsorpakketten

We bieden een viertal sponsorpakketten aan met bijbehorende tegenprestaties.
De afspraken worden met een sponsorcontact bekrachtigd voor en minimale periode van 2 jaar. 
Er zijn ook mogelijkheden om St. Cecilia in natura te sponsoren.

We kijken er naar uit u als nieuwe sponsor te mogen begroeten.


Eenmailige giften zijn natuurlijk ook van harte welkom. Dit kan door een bedrag over te maken naar  NL86 RABO 0366 0155 91 t.n.v. Stichting R.K. Muziekcorps Sint Cecilia

Namens alle muzikanten hartelijk dank!

  

 

 

Share our website