Sponsors

Onze grote dank gaat uit naar onze sponsors

 


Partner van St Cecilia  
 


 
ML-Systems
Podium Mobilis 


Vriend van St. Cecilia

Koninklijke Beuk
 

Wij danken onze Club van 100-leden en bedrijven/instellingen voor hun jubileumbijdrage:

Bloemsierkunst Natasja

Mevrouw M. van Buul

Dhr. H. Slingerland

Dhr. R.J. Assies

Fam. W. van Noort 
 

Vriendenloterij

St. Cecilia heeft een samenwerking met de VriendenLoterij. De VriendenLoterij helpt ons bij het realiseren van onze doelen en projecten. Elke kwartaal ontvangen wij namelijk inkomsten vanuit de loten die voor St. Cecilia meespelen in de VriendenLoterij.Minimaal 40% van de inleg van de meespelende loten wordt door de VriendenLoterij afgedragen aan onze muziekvereniging. Met deze inkomsten kunnen wij bijvoorbeeld nieuwe instrumenten aanschaffen of activiteiten organiseren.

Over de VriendenLoterij

De VriendenLoterij is een non-profit organisatie, opgericht om structureel geld in te zamelen voor goede doelen in Nederland. De VriendenLoterij steunt goede doelen, culturele instellingen én ruim 3.500 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland. Meer weten? Ga naar www.vriendenloterij.nl/clubs.

Sinds 2020 doet St. Cecilia ook aan SponsorKliks!

SponsorKliks

SponsorKliks, sponsor Muziekvereniging St. Cecilia gratis!
Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren, zonder dat het u extra kost!
 
Bekende webwinkels als Thuisbezorgd.nl en Bol.com betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten Sponsorkliks op de bankrekening van die van Muziekvereniging St. Cecilia. Als je via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com gaat, betaal je evenveel als wanneer je direct naar Bol.com zal gaan. Alleen in het eerste geval keert Bol.com een commissie uit aan Sponsorkliks wat zij weer uitkeren aan onze vereniging.

  


https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=10868
Share our website