Glasvezel


Glasvezel in Voorhout en Warmond komt nu wel heel dichtbij!

Vanaf begin september komt Delta Netwerk langs om te checken of je in aanmerking komt voor een gratis glasvezelaansluiting. De aansluiting kun je sowieso aanleggen zodat je nu óf in de toekomst kunt profiteren van supersnel internet. Wil je zo snel mogelijk gebruik maken van jouw razendsnelle, superstabiele en toekomstbestendige glasvezelaansluiting? Meld je aan voor een DELTA of Caiway abonnement via Muziekvereniging St. Cecilia. Per aanmelding krijgen wij een bijdrage van maar liefst € 50. De inkomsten van deze actie zullen we gebruiken voor nieuwe muziekinstrumenten.

Je hoeft niet gelijk te beslissen, laat je goed informeren bij het Glasvezel Informatiepunt aan de Herenstraat 37 of kom naar de informatiebijeenkomst op 10 oktober in de Speleweij (inloop 19.00 uur, start presentatie 19.30 uur). Besluit je om een abonnement te nemen? Vergeet dan niet je abonnement via de website van St. Cecilia aan te melden.

Direct of later aanmelden voor glasvezel van DELTA of Caiway? Gebruik dan onderstaande links zodat de donatie daadwerkelijk naar St. Cecilia gaat:

Hoe krijg ik glasvezel in huis?

De aansluiting voor glasvezel kun je sowieso gratis in je huis te laten plaatsen, zonder dat je een abonnement af hoeft te sluiten.
1)    Kijken:
Delta Netwerk komt langs om samen met jou te kijken waar bij jou de aansluiting komt. Dit is meestal de meterkast. De afgesproken plaats wordt per email bevestigd. Direct zelf een afspraak maken kan ook door te bellen naar 079-3030372
2)    Graven: Er wordt gestart met de aanleg van het glasvezelnetwerk. Voordat Delta Netwerk in jouw straat komt graven, ontvang je een brief. En natuurlijk wordt de straat aan het einde van de dag weer netjes dichtgemaakt.
3)    Plaatsen: de aannemer plaatst de glasvezelaansluiting in jouw huis. De FTU (het glasvezelkastje) wordt op de afgesproken plek geplaatst.
4)    Abonnement: je hebt nu een glasvezel aansluiting. Het enige dat je nog nodig hebt om hier gebruik van te maken is een abonnement. Vergeet hierbij niet het abonnement via de website van St. Cecilia aan te melden binnen de actieperiode (eind nov 2022).

Welke abonnementen zijn er eigenlijk?

Via Muziekvereniging St. Cecilia heb je in ieder geval de keuze uit onderstaande aanbieders. 
Direct of later aanmelden voor glasvezel van DELTA of Caiway? Gebruik dan onderstaande links zodat de donatie daadwerkelijk naar St. Cecilia gaat:
Je kunt dus maandelijks jouw pakket aanpassen naar jouw wensen. Dus wil je tijdelijk wat sneller internet of juist wat minder zenders, dat kun je zelf eenvoudig en snel regelen!
Wanneer je kiest voor DELTA ontvang je sowieso
  • Installatie tot in de nok: een uitgebreide installatie waarbij alle televisies netjes worden aangesloten en de bekabeling in een kabelgoot netjes weggewerkt kan worden.
    En Wifi? De monteur zorgt dat jij Wifi door het hele huis heen hebt. Wel zo makkelijk én comfortabel!
  • De eerste 3 maanden een flinke korting; zo heb je al 1 Gig (1000 Mbps!) voor maar € 10,00 per maand.
  • De eerste 3 maanden gratis TV pakket; je hebt keuze uit 50+ of 120+ zenders.
Na de eerste drie maanden is DELTA nog steeds een slimme keuze. Kies je bijvoorbeeld 1 Gig met 50+ zenders? Dan betaal je na de eerste drie maanden nog steeds maar € 57,50 per maand (na het 1e jaar € 65,00  per maand).
Neem je mobiel van DELTA erbij? Dan zijn er nog vele extraatjes te krijgen!
Abonnementen bij DELTA - klik hier
Kies je liever voor Caiway? Dan heb je de keuze uit een aantal superscherpe en complete pakketten.
Wanneer je kiest voor Caiway ontvang je:
  • Een scherpe actieprijs voor jouw pakket: de eerste zes maanden betaal je slechts € 9,95
  • 3 slimme Wifi Boosters het eerste jaar helemaal gratis (daarna € 3,- per maand)
  • 12 maanden ESPN Complete voor maar € 5,- per maand.
  • Gratis installatie door een monteur
Zo heb je bijvoorbeeld internet en TV Voordelig (150 Mbps) voor maar € 52,95 per maand na de actieperiode. Slim bekeken!
Abonnementen bij Caiway - klik hier


Namens alle muzikanten heel erg bedankt!
 

Share our website