Vacature: Dirigent(e) Leerlingenorkest


  •   zaterdag 10 september 2022

Het leerlingenorkest van St. Cecilia is op zoek naar een nieuwe dirigent(e). Ben of ken jij de persoon die wij zoeken? Neem dan contact op met leerlingen@stceciliavoorhout.nl

Over St. Cecilia Voorhout
Muziekvereniging St. Cecilia is opgericht op 7 juli 1919 als harmonieorkest. Op dit moment bestaat de vereniging uit een harmonieorkest, drumfanfare en leerlingenorkest. Ook bieden wij jonge kinderen de mogelijkheid om op een leuke en speelse manier kennis te maken met muziek via de Algemene Muzikale Vorming. Daarnaast hebben we ruim 40 leerlingen, die les krijgen op verschillende instrumenten. In totaal heeft de vereniging ruim 130 leden in de leeftijd van 7 tot 80 jaar. Kenmerkend zijn de vele muzikanten die zich al jaren (muzikaal) inzetten voor de vereniging.

De muziekvereniging verzorgt diverse optredens binnen en buiten Voorhout, zoals aubades, concerten en optochten. Ookis zij aanwezig bij diverse – sociaal maatschappelijke – aangelegenheden, zoals Koningsdag en de dodenherdenking. In de afgelopen 100 jaar is St. Cecilia diep geworteld in de Voorhoutse samenleving.

Wat zoeken wij?
Per direct zijn wij op zoek naar een leuke enthousiaste dirigent(e) voor ons leerlingenorkest. Het leerlingenorkest bestaat uit ongeveer 15 a 20 leerlingen. Als dirigent is het jouw taak om de leerlingen te begeleiden in het samenspelen en het enthousiasme om samen muziek te maken uit te dragen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de invulling van de repetities, zo’n 4 keer per jaar treed het leerlingenorkest op waarbij je als dirigent verantwoordelijk bent voor de invulling van het programma.
De repetities vinden plaats op dinsdagavond tussen 18.45 en 19.30 uur in @Hok, Jacoba van Beierenweg 118b te Voorhout.



Wat bieden wij?
Deelname in het instructie/docenten team van een groeiende en bloeiende vereniging. Honorarium zal in overleg worden vastgesteld.

Belangstelling?
Voor inhoudelijke vragen over de vacature en de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met de leerlingencoördinator Truike Hoogkamer via 06-13208354.
Jouw sollicitatie met motivatie en CV ontvangen wij graag voor 30 september 2022 per mail op
leerlingen@stceciliavoorhout.nl. Gesprekken vinden plaats op 4 of 5 oktober 2022. Een proefdirectie is onderdeel van het sollicitatieproces en vindt plaats op 11, 18 of evt. 25 oktober 2022.
Share our website