Ticketverkoop


Informatie tickets Musicals in Concert

Speciaal voor haar 105 jarig jubileum weet St. Cecilia wederom te verrassen met een bijzonder evenement: Musicals in Concert. “Daar ben je toch zeker ook bij?!”
Een unieke belevenis. Zoveel musical-showstoppers bij elkaar, live gezongen door fantastische zangers en zangeressen in samenwerking met het harmonieorkest van St. Cecilia. De zangers zijn vocaal heel verschillend waardoor het gegarandeerd een afwisselende show gaat worden. Een mix van echte musicalklassiekers tot nieuwe muziek van de afgelopen jaren. Het wordt gewoon één groot feest vol muziek en entertainment.

Dit spetterende spektakel is een unieke kans om te genieten van prachtige muziek, talentvolle uitvoeringen en een magische sfeer die je nog lang bij zal blijven.
Tijdens Musicals in Concert wordt de aula van de KTS twee dagen lang omgetoverd tot ons eigen Circustheater, waarin je in een ongedwongen sfeer kunt meezingen, luisteren, maar vooral: genieten!

Zaterdag 6 juli
Aanvang 20:00 uur - einde ca 22:30 uur. Zaal open 19:15 uur
(Zaterdagavond speelt ook Nederland de kwartfinale, helaas hebben we geen mogelijkheid om het evenement te verplaatsen naar een ander moment en zal het concert gewoon doorgang vinden.)

Na afloop is er nog een gezellig feestje met DJ Daniel! Blijft u ook nog even hangen om samen met de deelnemers te proosten op het 105-jarig bestaan? 

Zondag 7 juli
Aanvang 15:30 uur - einde ca 18:00 uur. Zaal open 14:45 uur

ER KUNNEN GEEN STOELEN WORDEN GERESERVEERD
KOM ALS HET KAN OP DE FIETS, ER IS WEINIG PARKEERGELEGENHEID

Ticketshop

Na uw betaling ontvangt u een mail met daarin een link naar uw persoonlijke ticketpagina. U kunt uw ticket digitaal of geprint tonen aan de deur.

Voor 'veelgestelde vragen' over tickets kunt hier terecht. Ook voor het opnieuw verzenden van uw tickets.

Share our website